Våra tjänster

Vi har lång erfarenhet av tillverkning och leverans av armering. Det som vi inte har på hyllan tar vi fram
med korta ledtider. Vi inser dessutom vikten av personligt bemötande och service utöver det vanliga.

Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att vi alltid finns med under hela processen och med
vår genuina kompetens inom betong och armering så finns det inte ett problem som inte går att lösa.

Förteckning armering

Beställer du vår förteckningstjänst kommer våra skickliga ingenjörer att ta fram moderna förteckningar och, vid behov, littererade ritningar till dig över dina produkter. Efter flera år i
byggbranschen har vi lärt oss hur man gör en riktigt genomtänkt specning för att spara både tid och pengar. Utifrån ritningsunderlaget för ditt projekt tar vi fram en specifikation som effektivt följer byggets utveckling.

Vi är specialister på att utarbeta en optimal förteckning vad gäller monteringstid, kvalitet och konstruktion. Upptäcker vi att man kan förenkla byglar meddelar vi dig det så att du kan diskutera förslaget med din konstruktör. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med förteckningen om det skulle uppstå frågetecken.

Armeringsförteckning

Armeringskorgar

Färdigmonterat material medför stora tidsvinster och ekonomiska fördelar för ditt bygge. Vill du ha hjälp med montering? Inga problem, vi levererar färdigmonterade armeringskonstruktioner till din arbetsplats.

I vår produktionsanläggning förtillverkar vi armeringskorgar med millimeterprecision så att de passar utmärkt med förutsättningarna på din arbetsplats.

Offertförfrågan

    Bifoga ritning (godkända filformat: jpg, png, pdf)