Armeringskorgar

Är du i behov av armeringskorgar? Då har du hittat rätt!

Gothia Armering AB erbjuder korta leveranstider och armeringsprodukter av högsta kvalitet. Dessutom har vi har lång erfarenhet av hur byggprocessen går till. Vi vet på så sätt hur armeringskorgar ska levereras på ett korrekt, lättmonterat och högkvalitativt sätt.

Vi kan även leverera:

Vi kan förse dig med armeringsjärn K500C-T som är certifierad enligt den svenska standarden. 

Vill du spara tid och skrotfall? Använd då ett armeringsnät. Vi lagerhåller de vanligaste dimensionerna.

ILF

Med inläggningsfärdig armering kan du säkerställa en effektiv byggprocess så att du kan spara både tid och pengar.

armering

Vi klipper och bockar armering efter önskemål som sedan levereras uppmärkt och buntad. Tillsammans med ett modernt system för sortering och märkning kan vi garantera tillförlitliga leveranser.

För dig som letar efter armeringskorgar

Vi på Gothia Armering AB har arbetat med att leverera armeringskorgar och armering sedan 2011 eftersom behovet av armering som var klippt och bockad ökade. Idag är vi en etablerad leverantör inom armeringsbranschen med en egen tillverkningsfabrik som är belägen i Göteborg. Därför kan vi leverera armeringskonstruktioner, från specifikation till färdig produkt, till kunder i hela Sverige.

Vi på Gothia Armering AB lägger framför allt stort fokus på kundrelationer – vi vill leverera bemötande och service utöver det vanliga. Det är också viktigt för oss att du som kund blir nöjd med slutresultatet samt att du ska känna dig trygg att vi finns där under hela projektets gång.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ska du gjuta betong?
Då är det viktigt att du har rätt material. Vi på Gothia Armering AB finns här för att hjälpa dig att hitta rätt typ av armering.
Vi säkerställer även en snabb och smidig leverans.

Vad erbjuder vi?

I vår produktionsanläggning förtillverkar vi armeringskorgar med millimeterprecision så att de passar perfekt utifrån förutsättningarna på din arbetsplats.

Färdigmonterade armeringskorgar medför stora tidsvinster och ekonomiska fördelar för ditt bygge. Vill du ha hjälp med montering? Inga problem, vi levererar färdigmonterade armeringskonstruktioner till din arbetsplats.

Offertförfrågan

    Bifoga ritning (godkända filformat: jpg, png, pdf)